Welkin Kinesiologie College

Informatie

De Welkin webshop heeft een nieuwe beheerder: Irene van Es

Met veel enthousiasme is Irene vandaag van start gegaan als nieuwe beheerder van de Welkin webshop. Nadat ze van Inge de kneepjes van het vak heeft geleerd, zijn alle voorraden verhuisd naar Hazerswoude-dorp.

Irene heeft een creatieve geest en dus borrelt ze al van de ideeën voor nieuwe producten, die allemaal te maken hebben met Kinesiologie. Sommige producten kunnen in de praktijk gebruikt worden of tijdens cursussen. Andere producten kunnen weer door cliënten gebruikt worden om de resultaten van de behandeling thuis door te laten werken. Binnenkort verschijnen de eerste nieuwe producten al in de webshop.

“Eindelijk is het dan zover, mijn eerste officiële dag als webshop-beheerder. Niet dat ik die ambitie al mijn hele leven had, sterker nog, tot eind december 2017 had ik er nog nooit over nagedacht om webshop-beheerder te worden. Dat was namelijk het moment dat Inge mij vertelde dat zij ging stoppen met de webshop. Of het iets voor mij was…. Daar heb ik toch wel een uurtje over nagedacht. Langer was niet nodig. Het voelde direct goed en mijn ‘ja dat wil ik wel’ kwam er dus vrij snel en spontaan uit.

Het is een mooie aanvulling op mijn praktijk IdeReen (specialisatie Bioresonantie therapie en Kinesiologie) die ik in 2008 startte. Naast mijn werk ben ik ook moeder van 3 dochters en echtgenote van John.

Mijn doel met de webshop is om aan Kinesiologen materialen te bieden die hen kunnen helpen in de praktijk én om Kinesiologie meer onder de aandacht te brengen. En niet te vergeten wil ik graag het enthousiasme van Inge voort zetten.

Heb je ideeën, suggesties of feedback? Laat het mij dan weten via irene@welkin.nl. Ik sta open voor alle tips, zodat het een energieke webshop blijft.”

Irene van Es-Hilgersom 

Terug naar het overzicht

Pagina delen:

Digitale nieuwsbrief


 Maand 0000
zomadiwodovrza
zomadiwodovrza