Welkin Kinesiologie College

Opleidingen

Begeleiding studenten

Er zijn meerdere manieren waarop we je tijdens je studie kunnen ondersteunen.

Jij kiest dat wat bij je past en waar je behoefte aan hebt.

Zoek een buddy

Om de technieken goed in te oefenen word je sterk aangeraden om zo veel mogelijk mensen te balanceren. Door per week een aantal afspraken in te plannen, ontwikkel je routine en een werkmethode. Uiteraard loop je tijdens het oefenen tegen allerlei zaken aan en is het fijn om die met iemand te delen en uit te zoeken. Iedereen uit het overzicht kun je benaderen. Zij hebben zich kosteloos aangemeld voor vermelding op deze pagina. Ook jij kunt je naam en e-mailadres laten vermelden, of je nu losse cursussen of een opleiding volgt van Welkin, Topki of NSK.

Overzicht buddy's

Platform de proeftuin

Ook een mogelijkheid om een oefenmaatje of proefclienten te vinden is Platform de proeftuin. Doel is om dichtbij huis, op veilige wijze in contact te komen met oprecht geinteresseerden in welzijn en complementaire hulpverlening. Dit geldt voor cliënten, professionals en voor studenten. Platform de Proeftuin biedt je mogelijkheid binnen je eigen regio te zoeken naar gewenste personen voor

  • Het opdoen van praktijkervaring
  • Een sessie/behandeling met een student of met een professional

Digitale ondersteuning

Als student heb je exclusief toegang tot een speciaal deel van de website: Vraag en Antwoord. Hier vind je een database met vragen die andere studenten hebben gesteld en waarop door ons antwoord is gegeven. De vragen en antwoorden die corresponderen met jouw eigen studie-profiel, staan tot 3 jaar na afstuderen tot je beschikking.

De studiemap

Hét fundament onder de gehele opleiding. De inhoud van de studiemap bestaat uit onder andere informatie over de opleiding, het curriculum, competenties, leerdoelen en informatie over de ontwikkelingsassessments. De map zorgt er dus voor dat je te allen tijde weet wat er van je wordt verwacht en wat je moet doen. Tevens helpt de map je bij het samenstellen van je jaarplanning.

Facebook

Welkin heeft ook een besloten groep op Facebook, bedoeld als platform voor (oud-)studenten van het Welkin Kinesiologie College. Om ideeën te delen, tips uit te wisselen, oefenpartners te vinden, over de stof te praten, elkaar te steunen, aan te moedigen en toe te juichen!

Digitale nieuwsbrief


 Maand 0000
zomadiwodovrza
zomadiwodovrza