Welkin Kinesiologie College

Opleidingen

Beroepsopleidingen

Sinds 2009 bieden we (deel-)opleidingen Kinesiologie aan. De drie deelopleidingen vormen samen de 4-jarige opleiding Welkin Integraal Kinesioloog conform HBO-niveau.

Tijden veranderen en de manier waarop opleidingsinstituten hun opleidingen aanbieden ook en dus verandert Welkin mee. Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een vernieuwde 4-jarige opleiding. Op 1 maart 2018 maken we de plannen bekend en kunnen studenten zich inschrijven voor het collegejaar 2018-2019. Tot die tijd nemen we geen nieuwe studenten aan voor de huidige opleidingen. De studenten die momenteel studeren bij Welkin zijn inmiddels geïnformeerd: zij kunnen hun huidige opleiding nog gewoon afronden bij Welkin.

Tipje van de sluier

De volledige plannen kunnen we nog niet bekend maken, maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten. De vernieuwde opleiding bestaat uit praktijkbijeenkomsten (1 keer in de 4 weken op vrijdag en zaterdag in Driebergen) én uit een online leeromgeving. Op deze manier worden de lessen interactiever en kan je de theorie al voor de praktijkbijeenkomst doornemen, op de momenten dat het jou uitkomt!

Open dag

Noteer in je agenda: zaterdag 2 juni 2018 is de open dag van Welkin! Op deze dag, centraal in het land, kun je uitgebreid kennis maken met een aantal van onze docenten, je kunt Kinesiologie ervaren door deel te nemen aan mini-workshops en je komt alles te weten over de vernieuwde 4-jarige HBO opleidinge. Kortom: een bezoekje meer dan waard. Meer informatie volgt binnenkort via onze nieuwsbrief, op de website en via social media.

Meer informatie

Wil je weten of de nieuwe opleiding iets voor jou is? Stuur ons dan een e-mail en we bellen je dan begin maart terug! Wil je op de hoogte gehouden worden over de planning voor de nieuwe opleiding? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook.

Aanmelden Nieuwsbrief

Hieronder vind je de opleidingen waarvoor nu de inschrijving is gesloten. Het geeft je een duidelijk beeld van Welkin als opleider. De nieuwe opleiding heeft dezelfde kwaliteit en biedt dezelfde rijkheid aan materiaal, inhoud en kennis. Door de verdieping en uitbreiding die we aanbrengen, kunnen we blijven doen wat we deden: deskundige therapeuten afleveren die met passie hun vak uitvoeren!

De opleidingen

De opleidingen
Welkin Basis Kinesioloog©
Met een stevige kinesiologische basis ga je zelfstandig aan de slag in jouw startende praktijk en kun je je specialiseren.
De opleidingen
Welkin Stress Release Kinesioloog©
Met deze deelopleiding specialiseer je je in stressreductie en de psyche. Vereiste vooropleiding is Welkin Basis Kinesioloog©
De opleidingen
Welkin Voeding Kinesioloog©
Met deze deelopleiding specialiseer je je in het voedingsaspect. Vereiste vooropleiding is Welkin Stress Release Kinesioloog©
De opleidingen
Welkin Integraal Kinesioloog©
Deze titel ontvang je automatisch als je alle drie de bovengenoemde deelopleidingen hebt afgerond. Lees meer...

Kinesiologie en andere geneeswijzen

Kinesiologie laat zich uitstekend combineren met reguliere therapievormen zoals fysiotherapie, sportmassage, chiropraxie, osteopathie, mensendieck, hypno-therapie, coaching en counselling, etc.

Maar ook met vormen van complementaire geneeswijzen zoals shiatsu-massage, acupunctuur, homeopathie, voetreflexologie, triggerpoints, chakra-therapie, reiki, quantum touch, bloesem remedies en edelstenen, etc.

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden!

contact
Pagina delen:

Digitale nieuwsbrief


 Maand 0000
zomadiwodovrza
zomadiwodovrza