Welkin Kinesiologie College

Opleidingen

Welkin Voeding Kinesioloog ©

Op dit moment is de inschrijving voor deze deelopleiding gesloten omdat achter de schermen gewerkt wordt aan een nieuwe opleiding.

Lees hier meer over de nieuwe Kinesiologieopleiding van Welkin

De opleiding

Heel veel mensen hebben problemen met voeding en zijn vaak allergisch/intolerant voor een of meerdere stoffen. Als Welkin Voeding Kinesioloog© weet je veel over specifieke voedingsstoffen, de werking van de spijsvertering en organen. In de opleiding wordt kennis vanuit een brede visie op voeding aangeboden. Zodat muggen geen olifanten worden, en olifanten niet over het hoofd gezien worden. En ook om stevig te staan in de stroom van tegenstrijdige voedingsinformatie die voortdurend op jou en je cliënten afkomt. Uiteraard leer je met behulp van allerlei kinesiologische technieken om allergieën en intoleranties te balanceren en om uit te testen of, en zo ja, welke voedingssupplementen of aanpassingen in het voedingspatroon nodig zijn.

Met voeding is heel wat te winnen bij uiteenlopende klachten. Het is één van de peilers van een gezonde leefstijl, naast bijvoorbeeld voldoende lichaamsbeweging, voldoende inspanning, ontspanning en slaap.

Je bent

  • klaar met de opleiding Welkin Basis Kinesioloog ©  en de opleiding Welkin Stress Release Kinesioloog © HBO-er qua werk- en denkniveau
  • geïnteresseerd in alles wat met voeding en allergieën te maken heeft en wilt je in jouw praktijk onderscheiden met deze specialisatie
  • een zorgondernemer die in staat is volledig zelfstandig te werken

Het curriculum en stappenplan

Onderstaand document vertelt je uit welke onderdelen de opleiding bestaat. Alle cursusmodules die vermeld staan in het document, zijn terug te vinden op de pagina cursussen per module. De cursussen maken onderdeel uit van de deelopleidingen en beroepsopleiding maar zijn ook los te volgen. Inschrijven kan via de website.

Wil je weten hoe het tijdens je opleiding praktisch in zijn werk gaat? Klik dan op onderstaande button.

Stappenplan

Opbrengsten en kosten opleiding

Vanaf het moment dat je start met je opleiding stimuleren we je de kosten van je studie terug te verdienen.

Lees meer

Digitale nieuwsbrief


 Maand 0000
zomadiwodovrza
zomadiwodovrza