Welkin Kinesiologie College

Opleidingen

Onderwijscommissie

Onze opleidingen gaan uit van een vast curriculum. Echter, er zullen altijd zaken zijn die in de loop der tijd aanpassing vragen. De onderwijscommissie zorgt er voor dat al het materiaal steeds up to date is en blijft. Zodat studenten weten dat de kwaliteit continu wordt gemonitord.

Terug naar overzicht

Anouk Maas - Krens

Anouk Maas - Krens

Anouk heeft de beroepsopleiding Welkin Integraal Kinesioloog afgerond en heeft dus ervaring met de Welkin opleidingen. Als ervaringsdeskundige is ze een gewaardeerde kracht binnen de commissie. De werkwijze van Anouk kenmerkt zich door precisie en zorgvuldigheid. Ze heeft oog voor detail maar verliest het grotere geheel niet uit het oog. Anouk neemt tevens haar kennis en ervaring als fysiotherapeut mee.

Jolanda Kloet

Jolanda is afgestudeerd bij Welkin als Welkin Integraal Kinesioloog. Ze heeft haar eigen praktijk en is tevens instructeur in verschillende kinesiologie modules. Jolanda is precies en nauwgezet en is in staat om op een opbouwende manier feedback te geven. En bovenal: altijd enthousiast..
 

Brigitte de la Rive Box

Brigitte de la Rive Box

Al jarenlang is Brigitte bezig met kinesiologie. Ze heeft vele vormen er van bestudeerd. Een onderzoekende geest die echt op zijn plaats is in de onderwijscommissie. Denken in mogelijkheden kan ze heel goed en dat is helpend als er oplossingen moeten worden gezocht. Haar ervaring als trainer/coach neemt ze mee in haar activiteiten als kinesioloog.
 

Monique van der Starre

Monique van der Starre

Monique is oprichter van Welkin en heeft de opleidingen, samen met Marian Pijnenburg, opgezet. Ze stond dus aan de wieg van de studiemappen en het hele gedachtengoed van Welkin. Door zitting te nemen in de onderwijscommissie bewaakt ze, samen met de andere commissieleden, de kwaliteit van de inhoud en vorm van het onderwijs.

Digitale nieuwsbrief


 Maand 0000
zomadiwodovrza
zomadiwodovrza